Intrebari frecvente si alte informatii

Întrebări frecvente (FAQ)

Cum stiu ca rezervarea mea este valabila? R: Mergeti in contul dvs. la sectiunea "Reservarile Mele" cautati rezervarea si vedeti daca aceasta este in statusul confirmata.

Ce este Prozi?

Prozi este o platformă dedicată business-urilor care funcționează în regim de programări și care oferă posibilitatea utilizatorilor să realizeze programări online la companiile înregistrate.

Programarea efectuată este sincronizată în calendarul business-ului în limita disponibilității acestuia. Utilizatorii primesc un SMS sau E-mail de notificare cu confirmarea și datele programării efectuate. Astfel prin intermediul contului de client din platforma Prozi, programările pentru serviciile dorite pot fi realizate simplu și rapid, nefiind necesară confirmarea telefonică a programării.

Cum îmi creez un cont pe Prozi?

Accesezi site-ul www.prozi.ro, iar pe prima pagină vei găsi un buton ”Creare Cont” în dreapta sus. Tot ce trebuie să faci este să completezi acel formular în care trebuie să adaugi niște date simple și o adresă de e-mail validă pentru utilizarea acestei platforme. După apăsarea butonului, vei primi pe e-mailul tău o confirmare că ai reușit să îți faci cont. În cazul în care nu îl găseşti în Inbox, este indicat să verifici şi folderul Spam.

Care sunt avantajele de a avea un cont Prozi?

Dacă ai cont Prozi, îți poți face programări online la serviciul dorit de oriunde și oricând fără a pierde timpul la telefon pentru a te programa în timpul orarului de funcționare al business-ului pe l-ai ales pentru un anumit serviciu.

Cu ajutorul platformei Prozi scapi de grija de uita sau a rata o programare, pentru că vei primi notificări prin SMS și E-mail care vor reaminti întotdeauna de programările făcute cu toate datele de care ai nevoie: oră, locație și serviciul dorit. De asemenea, contul Prozi te ajută și să fii mereu informat referitor la ofertele sau discount-urile oferite de business-urile listate în Prozi.

Când pot face o programare online?

Îți poți face o programare oricând! Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei Prozi este că îți poți face o programare online în orice moment al zilei fără să-ți mai faci griji că nu vei reuși să suni timpul programului de funcționare al business-ului.

Este gratuită efectuarea unei programări pe prozi.ro?

Da, folosirea platformei de către utilizatori este gratuită! Sistemul de programări online poate fi folosit de orice utilizator care ar cont pe Prozi, iar pentru crearea contului sau efectuarea programărilor nu este perceput niciun fel de cost. Plata serviciilor pentru care a fost efectuată programarea se face la locația business-ului.

Cum incep?

Cum incep sa folosesc aplicatia pentru mine?

Tutoriale

Pe canalul nostru de youtube vei gasi tutoriale pentru a invata cum sa folosesti platforma

Manual de utilizare

In sectiunea info vei gasi conditiile pentru folosire a platformei