Intrebari frecvente si alte informatii

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea și siguranța datelor personale

Confidențialitatea și siguranța datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale www.prozi.ro, în calitate de operator de date.

Prozi prelucrează datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”).

Importanţa respectării tuturor procedurilor legale prevăzute de Regulament legate de prelucrarea si siguranţa datelor personale, precum şi a tranzacţiilor electronice, este recunoscută și acceptată de Prozi şi a luat în acest sens toate măsurile necesare pentru a oferi cel mai înalt grad de siguranţă posibil. Toate informaţiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonaţilor sunt tratate ca date confidenţiale.

Prozi își asumă obligația de a prelucra, conform prevederilor Regulamentului General privind Prelucrarea Datelor, în condiții de siguranță şi doar în scopul intereselor legitime sau în baza consimțământului utilizatorului, datele personale pe care utilizatorii i le furnizează în momentul accesării paginii prozi.ro şi/sau completării formularelor disponibile pe pagina prozi.ro.

Ce date prelucrăm și în ce scop?

În calitate de operator de date, Prozi prelucrează următoarele date cu caracter personal încărcate pe platformă de utilizatori: nume, prenume, adresă de e-mail și număr de telefon. Aceste date vor fi prelucrate în interesul legitim al prestării serviciilor oferite de platforma Prozi în beneficiul utilizatorilor, respectiv în scopul achiziționării de către utilizatori a serviciilor oferite de furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestării serviciilor solicitate de către utilizatorii furnizorului, precum şi administrării relației furnizorului cu utilizatorii. Este necesară prelucrarea acestor date cu caracter personal pentru identificarea utilizatorului, crearea contului, login, schimbare date de acces cont, cerere furnizare informații cu privire la prelucrarea datelor personale, comunicarea de notificări privind gestionarea programării și/sau mentenanță.

Datele cu caracter personal prelucrate de către Prozi în calitate de persoană împuternicită de operator, respectiv de către utilizatorii Business, sunt: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, ID Facebook, cookies, programări (data, ora, durata, locația, procedura), data nașterii, abonamente, vouchere, prețuri.

În vederea prelucrării acestor date cu caracter personal, operatorul de date va asigura implementarea Regulamentului General privind Prelucrarea Datelor, respectiv identificarea interesului legitim sau obținerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter sensibil, răspunderea în acest sens revenindu-i în totalitate. Operatorul își va suma răspunderea pentru respectarea prevederilor Regulamentului în colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către proprii angajați.

Anumite date cu caracter personal pot fi puse la dispoziția partenerilor strategici care colaborează cu Prozi, doar în situațiile care privesc interesul legitim al desfășurării serviciului. Aceste terțe părți pot fi:

  • - Furnizor servicii e-mail (SendGrid)
  • - Furnizor de servicii de găzduire domeniu (Hetzner)
  • - Furnizor servicii programări (prozi.ro).

Datele cu caracter personal vor fi puse la dispoziția terților de către Prozi doar pentru a oferi și îmbunătăți produsele, serviciile și anunțurile noastre publicitare, acestea nefiind divulgate terților pentru a fi folosite în scopuri de marketing.

La fiecare vizită pe site-ul www.prozi.ro, colectăm informații standard pe care browserul dvs. le trimite, cum ar fi adresa IP a dispozitivului dvs., paginile pe care le accesați pe site-ul nostru web, tipul de browser, sistemul de operare pe care îl utilizați, rezoluția ecranului, și timpul fiecărei vizite.

Cum incep?

Cum incep sa folosesc aplicatia pentru mine?

Tutoriale

Pe canalul nostru de youtube vei gasi tutoriale pentru a invata cum sa folosesti platforma

Manual de utilizare

In sectiunea info vei gasi conditiile pentru folosire a platformei